Auto huren Mallorca Airport - De laagste prijs | Auto Europe (2024)

Klik hier om Autohuur Beoordelingen voor Mallorca te lezen

Mallorca behoort tot Spanje en is een van de meest populaire eilanden onder vakantiegangers. Ieder jaar trekt het eiland miljoenen toeristen van over de hele wereld en landen elke dag weer honderden vluchten vanuit heel Europa op de luchthaven. Het is namelijk zo'n ontzettend veelzijdig eiland. Van relaxen onder de Spaanse zon op een van de talrijke stranden tot het ontdekken van de prachtige natuur en het bezoeken van de gezellige steden en pittoreske dorpjes, en nog veel meer. Deze veelzijdigheid heeft het eiland de bijnaam "Het eiland met de duizend gezichten" opgeleverd. Bovendien heeft Mallorca het hele jaar door heerlijke temperaturen waardoor het ook tijdens de wintermaanden een geliefde bestemming is om aan de koude Nederlandse winter te ontsnappen. En door te kiezen voor een auto huren op Mallorca Airport kunt u dit zonnige eiland op een comfortabele manier ontdekken, helemaal zoals u dat wilt. Uw vakantie begint al zodra u uit het vliegtuig stapt!

Auto Europe is al meer dan 65 jaar een van de meest toonaangevende bemiddelaars in de autoverhuurbranche. Doordat wij samenwerken met verhuurbedrijven van over de hele wereld, heeft u als klant bij ons de keuze uit een zeer groot aanbod van voertuigen tegen de beste service en voor de laagste prijs. Kies uit meer dan 24.000 locaties in meer dan 180 landen waaronder Mallorca Airport. Kies uw perfecte deal uit onze grote selectie voertuigen en verhuurders en boek meteen eenvoudig en veilig online of bel naar +49 89 541 9555 99. En gratis annuleren en wijzigen tot 48 uur voor ophaaltijd! Benieuwd hoe anderen het huren in Mallorca hebben ervaren? Lees dan eens hun autohuur beoordelingen op Mallorca op onze reviewpagina.

Luchthaven informatie

Mallorca Airport is ook wel bekend als Son Sant Joan Airport en ligt op ongeveer 8 kilometer ten oosten van Palma de Mallorca, de hoofdstad van het eiland. De luchthaven is na de luchthavens van Barcelona and Madrid Barajas de grootste van heel Spanje. Tijdens de zomermaanden is het ook een van de drukste luchthavens van Europa dankzij de vele miljoenenen toeristen die naar het eiland trekken. Jaarlijks maken gemiddeld 29 miljoen passagiers gebruik van de luchthaven. Het eiland is vooral populair onder Duitse toeristen met verreweg de meeste vluchten van en naar het eiland uit Duitsland.

Mallorca Airport (PMI)
Adres: 07611 Palma, Spanje
Telefoon: +34 91 321 10 00
Vliegmaatschappijen die rechtstreeks van Nederland naar Mallorca Airport vliegen: Corendon, easyJet, Green Airlines, KLM, Transavia, en TUI fly.

Waar kan ik mijn huurauto ophalen op de luchthaven van Mallorca

De balies van de meeste verhuurbedrijven zijn in de aankomsthal gevestigd. Enkele verhuurders zijn gevestigd buiten tegenover het terminalgebouw. In uw voucher wordt aangegeven hoe u deze kunt bereiken. Lees uw voucher dus goed door, ook zodat u op de hoogte bent van de hoogte van de eventuele borg die zal worden gereserveerd op uw creditcard en de benodigde documenten u bij het ophalen moet kunnen laten zien. Hieronder vallen in ieder geval een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder, een geldig identiteitsbewijs, en geldig rijbewijs. Zo zal het ophalen van uw huurauto tijdens de autoverhuur op Mallorca Airport soepel verlopen.

Auto huren Mallorca Airport - De laagste prijs | Auto Europe (3)Avis autoverhuur op Mallorca Airport
Palma de Mallorca Airport,
07611 Mallorca, Spanje

+34 902 110 261
Openingstijden:
Ma - zo: 07:30 - 23:00 uur
Auto huren Mallorca Airport - De laagste prijs | Auto Europe (4)Europcar autoverhuur op Mallorca Airport
Palma de Mallorca Airport,
07611 Mallorca, Spanje

+34 911 505 000
Openingstijden:
Ma - zo: 07:00 - 23:00 uur
Auto huren Mallorca Airport - De laagste prijs | Auto Europe (5)Hertz autoverhuur op Mallorca Airport
Palma de Mallorca Airport,
07611 Mallorca, Spanje

+34 971 000 041
Openingstijden:
Ma - zo: 07:00 - 01:00 uur
Auto huren Mallorca Airport - De laagste prijs | Auto Europe (6)Sixt autoverhuur op Mallorca Airport
Palma de Mallorca Airport,
07611 Mallorca, Spanje

+34 902 491 616
Openingstijden:
Ma - zo: 07:00 - 01:00 uur

Terminals

Mallorca Airport bestond voorheen uit twee terminals (A en B), maar moest vanwege een snelle groei van het aantal passagiers uitbreiden. Tegenwoordig bestaat uit vier modules. Module A (voorheen Terminal A) is het noordelijke deel van de luchthaven, module B (voorheen Terminal B) de kleinste en ligt in het noord-oosten, module C is de grootste en ligt in het oosten, en tot slot ligt module D in het zuiden. Op de begane grond kunt u de aankomsthal en de bagagebanden vinden, op de eerste verdieping de check-in balies, en het boarden gebeurt op de derde verdieping.

Luchthavenfaciliteiten

Omdat de luchthaven een van de drukste luchthavens van Spanje is, zijn er meer dan genoeg faciliteiten en voorzieningen aanwezig om het wachten aangenamer te maken. De meeste hiervan kunt u op de derde verdieping vinden, hoewel er ook op de begane grond en op de eerste verdieping verschillende cafeetjes en winkels zitten. Onder het aanbod vallen onder andere bekende ketens zoals McDonald's, maar ook tal van lokale eet- en drinkgelegenheden. Uiteraard zijn ook een taxfree winkel en gratis wifi aanwezig. Voor een geldautomaat en een toeristisch informatiepunt moet u op de begane grond zijn en tot slot zijn er ook meerdere VIP lounges te vinden op de luchthaven.

Hoe komt u van en naar de luchthaven van Mallorca

Palma de Mallorca is vanaf de luchthaven per auto goed te bereiken via de snelweg Ma-19 waarbij de reistijd tussen de twee slechts een kwartier bedraagt. En vanwege het prima wegennetwerk op het eiland is een auto huren op de luchthaven van Mallorca de ideale manier om uw vakantie te beginnen, waar op het eiland uw accommodatie ook is. Ook met het openbaar vervoer bent u in mum van tijd in het centrum van de hoofdstad. Zo rijdt bus de gehele dag tussen de luchthaven en het eindstation, de haven van de stad. Overstappen op andere stadsbussen, de metro, en de trein kan bij het Placa d'Espanya. De reistijd naar het centrum bedraagt ongeveer 20 minuten en een kaartje kost 5 euro voor een enkele reis. Deeze bus stopt onderweg ook bij de belangrijkste toeristische attracties. Ook de badplaats El Arenal is prima met de bus vanaf de luchthaven te bereiken. De reistijd van deze bus (bus 21) naar het centrum van El Arenal is ongeveer 25 minuten en een kaartje kost 5,50 euro voor een enkele reis. Ook de rest van het eiland is te bereiken met het openbaar vervoer. Zo rijdt bus A11 naar het westen van het eiland, bus A42 naar het oosten, en tot slot A51 naar het zuidoosten.

Indien u liever gebruikt maakt van de taxi, kunt u taxistandplaatsen buiten het terminalgebouw op de begane grond vinden. Zorg dat u altijd een taxi vanaf de officiële taxistandplaats neemt om oplichting te voorkomen. Het tarief is afhankelijk van de tijd, maar voor een ritje naar zowel Palma de Mallorca als El Arenal moet u zeker rekening houden met ongeveer 25 euro.

Parkeertips

Tijdens de autohuur op Mallorca Airport kunt u gebruik maken van het ruime de parkeeraanobd op de luchthaven, bijvoorbeeld wanneer u iemand wilt ophalen of wegbrengen. Hierbij heeft u de keuze uit meerdere parkeerplaatsen en/of -garages die op verschillende loopafstanden van het terminalgebouw liggen. Zo zijn er parkeerplaatsen voor korte en lange termijn parkeerders, en er is zelfs een speciale VIP parkeerplaats waarbij u de auto bij de ingang van de vertrekhal kunt parkeren en een medewerker deze ergens voor u parkeert. Wanneer u dan terug komt van uw reis, zal de auto op dezelfde plek weer worden voorgereden zodat u zo kunt instappen.

Parkeren in Palma de Mallorca zelf kan lastig zijn, vooral tijdens de drukke zomermaanden. Of het is toegestaan om ergens te parkeren langs de weg en of dit betaald of gratis is, wordt bepaald aan de hand van kleuren. Zo betekenen witte lijnen dat het om een gratis parkeerplaats gaat, blauwe lijnen dat het betaald parkeren is, en gele strepen dat het verboden is daar te parkeren. De meest veilige optie is echter om uw huurauto te parkeren in een parkeergarage waarvan er meerdere te vinden zijn in de stad. Vooral in de buurt van de kathedraal en in de buurt van de Paseo Marítimo kunt u deze vinden. Hoewel het meestal betaald parkeren is, zijn er ook enkele parkeerplaatsen waar u (het eerste uur) gratis kunt parkeren waaronder bij het Porto Pi winkelcentrum.

Handige links

Website Mallorca Airport

Auto huren Mallorca Airport - De laagste prijs | Auto Europe (2024)

References

Top Articles
The UPS Store | Ship & Print Here > 303 S Broadway
The UPS Store | Ship & Print Here > 1550 Larimer St
Maxtrack Live
Melson Funeral Services Obituaries
Busted Newspaper Zapata Tx
Jennifer Hart Facebook
Wal-Mart 140 Supercenter Products
Tanger Outlets Sevierville Directory Map
Lichtsignale | Spur H0 | Sortiment | Viessmann Modelltechnik GmbH
Mlifeinsider Okta
Infinite Campus Parent Portal Hall County
shopping.drugsourceinc.com/imperial | Imperial Health TX AZ
Things To Do In Atlanta Tomorrow Night
Darksteel Plate Deepwoken
Labor Gigs On Craigslist
Directions To 401 East Chestnut Street Louisville Kentucky
Dark Chocolate Cherry Vegan Cinnamon Rolls
Bank Of America Financial Center Irvington Photos
White Pages Corpus Christi
91 East Freeway Accident Today 2022
97226 Zip Code
Loft Stores Near Me
CVS Near Me | Columbus, NE
Transactions (zipForm Edition) | Lone Wolf | Real Estate Forms Software
Craigslist Pearl Ms
Canvasdiscount Black Friday Deals
Minnick Funeral Home West Point Nebraska
Craigslist Maryland Trucks - By Owner
Black Panther 2 Showtimes Near Epic Theatres Of Palm Coast
Jailfunds Send Message
Tracking every 2024 Trade Deadline deal
Japanese Emoticons Stars
Mobile crane from the Netherlands, used mobile crane for sale from the Netherlands
United E Gift Card
Shauna's Art Studio Laurel Mississippi
Fridley Tsa Precheck
Www Violationinfo Com Login New Orleans
Appraisalport Com Dashboard /# Orders
Maybe Meant To Be Chapter 43
Pinellas Fire Active Calls
PruittHealth hiring Certified Nursing Assistant - Third Shift in Augusta, GA | LinkedIn
Alston – Travel guide at Wikivoyage
Lucifer Morningstar Wiki
Pathfinder Wrath Of The Righteous Tiefling Traitor
Craigslist Com St Cloud Mn
Pgecom
Trending mods at Kenshi Nexus
Sara Carter Fox News Photos
Dagelijkse hooikoortsradar: deze pollen zitten nu in de lucht
Whitney Wisconsin 2022
Aloha Kitchen Florence Menu
The Ultimate Guide To 5 Movierulz. Com: Exploring The World Of Online Movies
Latest Posts
Article information

Author: Edwin Metz

Last Updated:

Views: 6363

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edwin Metz

Birthday: 1997-04-16

Address: 51593 Leanne Light, Kuphalmouth, DE 50012-5183

Phone: +639107620957

Job: Corporate Banking Technician

Hobby: Reading, scrapbook, role-playing games, Fishing, Fishing, Scuba diving, Beekeeping

Introduction: My name is Edwin Metz, I am a fair, energetic, helpful, brave, outstanding, nice, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.